DAN  MALICA    KOSILO
Ponedeljek 5.9.  Mlečni riž7
Čokoladni posip
Banana
Kostna juha z zakuho1(pšenica),3
Široki rezanci z jajčko in šunko1(pšenica),3
Zelena solata s paradižnikom
Melona
Torek 6.9.Bombetka s semeni 1(pšenica), 11
Puranja prsa v ovoju
Sir7
Sveža kumara
Planinski čaj z limono
Korenčkova juha9,3
Svinjska pečenka v naravni omaki 1(pšenica)
Praženi krompir
Zelena solata s fižolom12 EKO
Sreda 7.9.    Sirova štručka1(pšenica),7
Sadni čaj
Maline ŠSZ

Gobova juha z ajdovo kašo1(pšenica)
Gratinirane palačinke /palačinke z marmelado1(pšenica),3,7
Mešana čežana
Četrtek   8.9.  Polbeli kruh1(pšenica)  
Domač mesni namaz12,7
Češnjev paradižnik  
Sadni čaj z limono  
Piščančji paprikaš1(pšenica)
Koruzni njoki1(pšenica),3,12
Kitajsko zelje s fižolom12
Limonada
Petek   9.9.Ovseni kruh1(pšenica, oves) EKO
Med
Maslo7
Mleko7
Hruška
Porova juha z  polnozrnatimi grisini1(pšenica),7
Pečena riba4
Ječmenova solata z zelenjavo1(ječmen)12
Grozdje

* lokalna proizvodnja

EKO ekološka vzreja

IK izbrana kakovost (pridelano in predelano v Sloveniji)

ŠSZ sadje ali zelenjava iz EU šolske sheme

Učencem je ves čas na razpolago pitna voda.

Legenda alergenov k jedilniku

1. Žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste in proizvodi iz njih); 2. raki in proizvodi iz njih; 3. jajca in proizvodi iz njih; 4. ribe in proizvodi iz njih;  5. arašidi in proizvodi iz njih; 6. zrnje soje in proizvodi iz njega; 7. mleko in mlečni proizvodi z vsebnostjo laktoze; 8. oreški (mandlji, lešniki , orehi , indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija ali orehi Queensland ter proizvodi iz njih); 9. listna zelena in proizvodi iz nje; 10. gorčično seme in proizvodi iz njega; 11. sezamovo seme in proizvodi iz njega; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/I glede na skupni SO₂ ;13. volčji bob in proizvodi iz njega; 14. mehkužci in proizvodi iz njih. Sled. – alergeni v sledovih

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)