Na naši šoli imamo ELEKTRONSKO BELEŽENJE ŠOLSKE PREHRANE. To pomeni, da obroke odjavljate ali prijavljate preko spletne aplikacije SPLETNA EVIDENCA OBROKOV. >>> KLIK

Otroka ste na predpisanem obrazcu meseca junija 2019 prijavili na malico in kosilo. Učence 1. razreda tudi na zajtrk. Na prijavnici ste imeli možnost prijaviti otroka na KOSILO redno ali občasno.

REDNO – pomeni, da imate v sistemu vnesene 1 (otrok je prijavljen na kosilo VSAK delovni dan). V kolikor otroka ni v šolo oziroma ne bo kosil določen dan ga morate odjaviti od kosila.

OBČASNO –  pomeni da imate v sistemu vnesene 0 (otrok ni prijavljen na kosilo).  To pomeni, da morate otroka prijaviti na kosilo, v sistem vnesete 1.

 

Prosimo, da imate skrb glede prijave in odjave obrokov, še posebej starši, ki ste upravičeni do subvencionirane malice, nekateri še do subvencioniranih kosil. V kolikor ne boste odjavili in prijavili obroka, vam bo le-ta zaračunan.

Odjavo oziroma prijavo naredite preko spletne aplikacije do 8.00 ure isti dan.

Učenci, ki so prijavljeni in bodo koristili kosilo v šolski kuhinji, morajo imeti vedno kartico pri sebi, drugače le-tega ne bodo mogli koristiti.

 

Hvala za razumevanje.

(Skupno 316 obiskov, današnjih obiskov 1)