V petek, 27. 9. 2019  smo se četrtošolci odpravili na pohod po kolesarski stezi proti Doliču. Za varnost v prometu so nam priskočili na pomoč člani Društva šoferjev in avtomehanikov Mislinja, ki se vedno prijazno odzovejo našim prošnjam.

Na igrišču v Doliču smo najprej poskrbeli za svoje kruleče trebuhe, potem pa smo se odzvali povabilu Strelskega društva Dolič. Naša četrtošolka Teja Mencinger, ki je že članica tega društva, nas je prisrčno sprejela z uvodnim pozdravom. Trenerja pa sta v nadaljevanju podrobno predstavila vse prostore in delovanje tega društva. Bili smo navdušeni! Kar zamikalo nas je, da bi poprijeli za puške in se preizkusili v streljanju. Povabili so nas k včlanitvi, mi pa sedaj povabimo tudi vas. Kdo ve, mogoče je med vami nekdo, ki bo čez nekaj let državni prvak. Ne boste vedeli, če ne boste poskusili!

Po predstavitvi smo se imeli še čas razgibati na vzorno urejenem igrišču v Doliču, zatem pa smo se polni novih vtisov varno odpravili nazaj proti šoli. Kdo pravi, da nam v šoli ni lepo?!

(Skupno 228 obiskov, današnjih obiskov 1)