Letošnje šolsko leto smo na šoli ponovno imeli novoletni bazar. Že teden prej smo temu namenili tehniški dan, kjer smo ustvarjali najrazličnejše izdelke.

In prišel je dan …

V stari telovadnici so bogate stojnice vabile obiskovalce, med katerimi so bili naši starši, sorodniki, prijatelji. Mize so se šibile pot težo naših izdelkov. Tako so se našli  izdelki iz koruze, voščilnice, okrasni storžki za praznične jelke, adventni venčki, jelenčki z lizikami, leseni izdelki, kapice iz volne … Ni pa manjkalo tudi sladkih dobrot, od slastnih piškotov do okusnih mafinov. Na stojnicah je tudi omamno dišalo. Palačinke iz koruzne moke, kokice, koruzni kruh, kuhana koruza. Največja gneča je bila pri stojnicah s kokicami, ki so tudi hitro pošle.

Na bazarju je bilo veliko obiskovalcev, kar nas je zelo veselilo. Vsi so bili navdušeni nad tem, kaj vse smo ustvarili, koliko idej smo imeli … in verjamemo, da je marsikdo našel idejo za svoje predpraznično ustvarjanje.

Vsem se zahvaljujemo za prostovoljne prispevke, ki jih bomo namenili za vstopnino na naravoslovnem ali tehniškem dnevu, pomagali bomo socialno šibkim za plačilo šole v naravi.

Novinarji šolskega glasila Brsta

Utrip dogajanja pa so s fotoaparati ujeli: Aljaž, Luka in učiteljica Milena

(Skupno 489 obiskov, današnjih obiskov 1)