V petek, 5. 1. 2024, so našo šolo obiskali predstavniki OŠ Janka Glazerja Ruše, učenki Alisa Mihelak in Ema Borucky ter ravnatelj Ladislav Pepelnik in nam simbolično predali ček zbranih sredstev za šolski sklad.

Na njihovi spletni strani so med drugim zapisali:

Tudi na naši šoli nismo brezbrižni do stisk ljudi zaradi avgustovskih katastrofalnih poplav. Pri načrtovanju dela šolske skupnosti smo se odločili, da poskušamo pomagati po svojih najboljših močeh. Na našem tradicionalnem prednovoletnem srečanju s starši smo organizirali srečelov. Zaradi sodelovanja s strani staršev in donatorjev, ki so prispevali veliko dobitkov, je srečelov uspel. Vsaka srečka je bila dobitna. Staršem in donatorjem se zato iskreno zahvaljujemo, da nam je z vašo pomočjo uspelo zbrati 1025 EUR.
Ves izkupiček na srečelovu smo namenili OŠ Mislinja, da se vsaj nekoliko olajša življenje otrok s poplavljenih predelov.

Donacijo so sprejeli župan občine Mislinja, gospod Bojan Borovnik, ravnateljica OŠ Mislinja, mag. Natalija Aber Jordan in predsednica šolskega sklada, gospa Katja Rodošek, ki so se iskreno zahvalili.

Učenkam, učencem, kolektivu OŠ Janka Glazerja Ruše z ravnateljem in staršem se iskreno zahvaljujemo za dobrosrčnost in radodarnost, ker ste stopili skupaj in nam po poplavah namenili finančno pomoč, ki ste jo zbrali na dobrodelnem srečelovu.

Hvala <3

(Skupno 66 obiskov, današnjih obiskov 1)