DAN  MALICAKOSILO
Ponedeljek
23. 12.
Buhtelj1,7,3
Mleko7,
Mandarina
Paniran piščanec1,3
Ječmenova solata z zelenjavo1,7,12
Domača limonada
Torek  
24. 12.
Žemlja1
Salama in sir7
Kisle kumarice12
100% naravni jabolčni sok
Zeljna mineštra1
Ovseni kruh1
Sadna solata s smetano7
Sreda  
25. 12.  
Lepe praznike in srečno 2025
Četrtek  
26. 12.
Petek  
27. 12.

* lokalna proizvodnja, IK- izbrana kakovost

EKO ekološka vzreja, ekološka pridelava

IK izbrana kakovost (pridelano in predelano v Slovenji)

ŠSZ sadje ali zelenjava iz EU šolske sheme

Učencem je jedilnici ves čas na razpolago pitna voda, čaj in sadje

Legenda alergenov k jedilniku

1. Žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste in proizvodi iz njih); 2. raki in proizvodi iz njih; 3. jajca in proizvodi iz njih; 4. ribe in proizvodi iz njih;  5. arašidi in proizvodi iz njih; 6. zrnje soje in proizvodi iz njega; 7. mleko in mlečni proizvodi z vsebnostjo laktoze; 8. oreški (mandlji, lešniki , orehi , indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija ali orehi Queensland ter proizvodi iz njih); 9. listna zelena in proizvodi iz nje; 10. gorčično seme in proizvodi iz njega; 11. sezamovo seme in proizvodi iz njega; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/I glede na skupni SO₂ ;13. volčji bob in proizvodi iz njega; 14. mehkužci in proizvodi iz njih.

Sled. – alergeni v sledovih

(Skupno 21 obiskov, današnjih obiskov 4)