OVEN ( 21. marec – 19. april)

Glede na astrološko usmerjenost boste ovni v letu 2020 doživeli nekaj velikega. Malo boste morali paziti, komu  boste res odkrito zaupali, da vas ne bodo izdali. Življenje z družino in prijatelji bo dobro. Vaše ljubezensko življenje bo najbolj zaživelo v juniju. Bodite odprti na nova spoznanja in dogodivščine.

BIK (20. april  – 20. maj )

Leto 2020 bo polno sprememb in izzivov. Ker imate kot bik veliko energije, vam bo to verjetno všeč. Čeprav ste nepredvidljivi, ste vredni zaupanja in znate biti tudi zabavni, zato so prijatelji radi v vaši družbi. Vedite, da ne smete obupati, ko se pojavijo težave. Dovolj ste močni, da lahko premagate vse. S šolo ne boste ravno najboljši prijatelji, če se ne boste bolj potrudili.

DVOJČKA ( 21. maj – 20. junij )

V maju boste dočakali težko pričakovani duševni mir. Ker bo Jupiter v neprijetnem položaju, boste imeli težave z družino. Ker pa je za dvojčke znano, da hitro odpustijo, bo to za vas lažje. S šolo boste v zelo dobrih odnosih, ker ste vedoželjni in polni idej. Leto 2020 bo na vas vplivalo zelo pozitivno in boste ob koncu leta močnejši.

RAK (21. junij – 22. julij )

Leto 2020 vam bo prineslo nove izkušnje. Če trenutno niste v najboljšem odnosu z bližnjimi, se bo to popravilo. Povezali se boste tudi s svojim hišnim ljubljenčkom. Vaši prijatelji vas imajo za nekoliko nadležne, poskusite biti manj sitni, sicer bo leto 2020 tudi za vas sila neprijetno.

LEV ( 23. julij – 22. avgust )

Levi ste nasploh zelo prijazni in radi spoznavate nove ljudi. Prehitro se zadovoljite s stvarmi, čeprav veste, da ste zmožni več. Bodite najboljši, ker ste lahko. Šola vam bo delala težave, če se ne boste bolj potrudili, prav tako izboljšate odnose s  prijatelji. Konec meseca junija 2020 boste doživeli velike spremembe, zato bodite pripravljeni.

DEVICA ( 23. avgust  – 22.september )

Znano je, da ste device bolj zakomplicirane, zato se lahko zgodi, da boste v letu 2020 morda sprejeli nekaj nepremišljenih odločitev. Z družino in prijatelji boste v zelo dobrih odnosih, pripravljeni boste na spoznavanje novih ljudi. Ljubezensko življenje ne bo najbolj idealno, vendar si zapomnite, da ste sami sebi najboljši sopotnik.

TEHTNICA (23. september – 22. oktober)

Čeprav ste po navadi perfekcionist, vedite, da tudi če vam kdaj spodleti, se zato ne bo podrl svet. Bodite manj strogi do sebe in drugih, sicer  vam bo to prineslo težave v odnosu s prijatelji in družino. V športu, če ga trenirate, boste zelo uspešni in dosegali najboljše rezultate. 2020 bo sicer težavno, vendar ste dovolj močni, da se boste uspešno prebijali skozi ovire.

 ŠKORPIJON ( 23. oktober –  21. november)

V rokavu skrivate veliko talentov, poskusite jih izkoristiti, ko boste imeli možnost. Ne skrivajte svojih čustev, ampak bodite odprti, da vas bodo drugi razumeli, če vam kaj ne bo ustrezalo. Ste ambiciozni in ste radi glavni. Pazite, da vaša vzvišenost ne bo škodovala odnosu, ki ga imate z družino in prijatelji. V šoli bo vse urejeno.

STRELEC ( 22. november  21. december)

Ste zelo zvesti in imate veliko talentov, zato boste v juniju v najboljših odnosih z šolo in prijatelji. Bližnje spodbujajte in bodite ob njih, ko vas bodo potrebovali. Čeprav težko sprejemajte pomembne odločitve, se poskusite umiriti in v odločilnih trenutkih ravnajte tako, kot mislite, da je prav. Vseskozi bo leto 2020 umirjeno brez velikih sprememb, vseeno pa najdite čas zase in se sprostite.

 

KOZOROG ( 22. december – 19. januar)

Leto 2020 bo zelo dobro. Veseli boste in prijatelji bodo k vam hodili po nasvete. Čeprav ste bolj sramežljivi pri spoznavanju novih ljudi, boste s svojimi prijatelji zelo odprti. Z družino se od časa do časa morda ne boste razumeli, ampak nič zato. V šoli vam bo šlo vse po maslu, malo drugače pa bo ljubezensko življenje. Najsrečnejši mesec za vas bo junij.

 

 

VODNAR ( 20. januar  – 18. februar)

Leto 2020 vam bo prineslo zaslužen duševni mir in počitek. Večkrat vas je strah poskusiti, ker mislite, da vam bo spodletelo. Ste zelo praktični, zabavni in iskreni, zaradi vsega tega se boste v letu 2020 zelo zbližali s prijatelji in družino. V juniju se vam bo morda zdelo, da vam bodo stvari drsele iz rok, to pa vsekakor ne bo res. Uspelo vam bo vse, kar si boste zadali.

 

 

RIBI ( 19. februar  20. marec)

Radi ste med svojimi prijatelji in družino. Ker pa ti včasih nimajo časa za vas, bodite strpni do njih in jih razumite, sicer se bodo odnosi poslabšali. Imate zelo visoke cilje. Če jih ne dosežete, se ne obremenjujte preveč. Boste pa naslednjič uspešnejši. Spodbujajte druge in potrudite se v šoli. Leto 2020 bo polno novih izkušenj in izzivov. Bodite pripravljeni.

 

 

Horoskop za vas pripravili devetošolki Loti in Maša.

 

(Skupno 388 obiskov, današnjih obiskov 1)