PRIPRAVILA: KATJA KOLETNIK 

INTERVJU- Sedaj, ko ste družinski člani več skupaj, lahko narediš pravi intervju z vsakim od njih. Ali pa samo s tistim, ki bo želel biti tvoj gost. Torej bodi novinar ali novinarka in posnemi na telefon enega od družinskih članov in ga vprašaj, kar te zanima. Še bolje je, če ti opiše svoj dan, svoje hobije, svoje delo in kakšno zanimivost iz svojega življenja. Posnetek poslušajta skupaj. Potem zamenjajta vlogi.

SLIKE IZ OTROŠTVA- Zdaj je idealen čas za urejanje albumov s slikami. Ob slikah naj ti starši pripovedujejo kdaj je bila posneta in kje. Še bolj zanimive so slike otroštva tvojih staršev,boš videl-a kako so se spremenili. Tudi ti se boš.

BABICA IN DEDEK – Če trenutno ne moreš do svoje babice ali dedka, jima lahko napišeš pravo pismo. Ne na računalnik, ampak na roko. Napiši kaj delaš in zraven še kaj nariši. Pismo lahko pošlješ po pravi pošti (upam, da ima mama doma kakšno znamko). Če ne, pa boš babici in dedku dal to osebno, ko bo konec te epidemije.

DOMAČI KINO- Skupaj s starši, brati in sestrami si poglejte posnetke, ki jih imate verjetno na računalniku. Naj bodo to spomini z morja, hribov, izletov kar tako ali z domačega dvorišča. Ob tem so obvezne kokice.

(Skupno 57 obiskov, današnjih obiskov 1)