DAN | MALICA | KOSILO |
Ponedeljek 1.11. | / | / |
Torek 2.11. | Francoski rogljiček z čokolado1(pšenica),7,3 Mleko7 Jabolko | Kostna juha z zakuho Testenine z jajčko in šunko Mešana solata12 Pomaranča |
Sreda 3.11. | Koruzni kruh 1(pšenica) Kokošja pašteta Zelena paprika Sadni čaj z medom | Segedin golaž1(pšenica) Krompir v kosih Čokoladni puding z malinovim prelivom1(pšenica),7 |
Četrtek 4.11. | Mlečni kruh1(pšenica) Sadni jogurt7 Hruška | Grahova juha z rdečo lečo1(pšenica),7 Panirani oslič1(pšenica),3 Džuveč riž Zelena solata s koruzo12 |
Petek 5.11. | Polnozrnata štručka1(pšenica) Piščančja salama Sir7 List zelene solate Zeliščni čaj z limono in medom | Goveji zrezki v naravni omaki1(pšenica) Kruhova rulada1(pšenica), 7,3, Rdeča pesa12 Sadje |
Legenda alergenov k jedilniku
1. Žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste in proizvodi iz njih); 2. raki in proizvodi iz njih; 3. jajca in proizvodi iz njih; 4. ribe in proizvodi iz njih; 5. arašidi in proizvodi iz njih; 6. zrnje soje in proizvodi iz njega; 7. mleko in mlečni proizvodi z vsebnostjo laktoze; 8. oreški (mandlji, lešniki , orehi , indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija ali orehi Queensland ter proizvodi iz njih); 9. listna zelena in proizvodi iz nje; 10. gorčično seme in proizvodi iz njega; 11. sezamovo seme in proizvodi iz njega; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/I glede na skupni SO₂ ;13. volčji bob in proizvodi iz njega; 14. mehkužci in proizvodi iz njih.
Sled. – alergeni v sledovih