DAN  MALICA  KOSILO  
Ponedeljek  
25.4.  
Mešani kruh1
Kokošja pašteta Argeta7,sled.3,6
Kisle kumarice12
Zeliščni čaj z medom in limono
Goveji medaljončki v omaki1
Kuskus1
Zelena solata12
Torek  
26.4.  
Sirova štručka1,7
Sadni čaj z medom
Jabolko
Kostna juha z zakuho9,1,3
Hamburger z EKO pleskavico1
Zelenjavna priloga
100% naravni sok  
Sreda  
27.4.  
Prvomajske počitnice 
Četrtek  
28.4.  
 
Petek  
29.4.
  

* lokalna proizvodnja

EKO ekološka pridelava/vzreja

ŠSZ sadje ali zelenjava iz EU šolske sheme

Učencem je ves čas na razpolago pitna voda.

Legenda alergenov k jedilniku

1. Žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste in proizvodi iz njih); 2. raki in proizvodi iz njih; 3. jajca in proizvodi iz njih; 4. ribe in proizvodi iz njih;  5. arašidi in proizvodi iz njih; 6. zrnje soje in proizvodi iz njega; 7. mleko in mlečni proizvodi z vsebnostjo laktoze; 8. oreški (mandlji, lešniki , orehi , indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija ali orehi Queensland ter proizvodi iz njih); 9. listna zelena in proizvodi iz nje; 10. gorčično seme in proizvodi iz njega; 11. sezamovo seme in proizvodi iz njega; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/I glede na skupni SO₂ ;13. volčji bob in proizvodi iz njega; 14. mehkužci in proizvodi iz njih.

Sled. – alergeni v sledovih

(Skupno 188 obiskov, današnjih obiskov 1)