DAN  MALICA  KOSILO
Ponedeljek
26.9.  
Rožičeva potička1(pšenica),7,3
Bela kava1(ječmen)7 IK
Jabolko
Korenčkova juha3,9
Tortelini s sirovo omako1(pšenica),7,3
Sezonska solata z fižolom12
Torek
27.9.
Polnozrnati kruh1(pšenica) EKO 
Kuhan pršut
Rezina sira7 IK
Kumarica
Zeliščni čaj z medom in limono
Dušena junetina v zelenjavni omaki1(pšenica)
Pirini svaljki1(pšenica),3,7,sled.6
Kumarična solata12  
Sreda
28.9.    
Vaniljev navihanček 1(pšenica)7,3
Navadni kefir7 EKO
Hruška
Krompirjev golaž s hrenovko1(pšenica) EKO
Domač puding1(pšenica),7
Sadni sok razredčen z vodo
Četrtek  
29.9.  
Koruzni kosmičisled.1,8,5,7,6
Mleko7 IK
Banana
Svinjski zrezki v gobovi omaki1(pšenica)
Kruhova rolada1(pšenica),7,3
Zeljna solata s krompirjem12 EKO
Domača limonada
Petek  
30.9.
Koruzni  kruh1(pšenica)
Pašteta Argeta
Sveža paprika ŠSZ
Planinski čaj z medom in limono
Kostna juha z zakuho1(pšenica),3,9
Zeljne krpice1(pšenica),3
Čežana IK  

* lokalna proizvodnja

EKO ekološka vzreja

IK izbrana kakovost (pridelano in predelano v Sloveniji)

ŠSZ sadje ali zelenjava iz EU šolske sheme

Učencem je ves čas na razpolago pitna voda.

Legenda alergenov k jedilniku

1. Žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste in proizvodi iz njih); 2. raki in proizvodi iz njih; 3. jajca in proizvodi iz njih; 4. ribe in proizvodi iz njih;  5. arašidi in proizvodi iz njih; 6. zrnje soje in proizvodi iz njega; 7. mleko in mlečni proizvodi z vsebnostjo laktoze; 8. oreški (mandlji, lešniki , orehi , indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija ali orehi Queensland ter proizvodi iz njih); 9. listna zelena in proizvodi iz nje; 10. gorčično seme in proizvodi iz njega; 11. sezamovo seme in proizvodi iz njega; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/I glede na skupni SO₂ ;13. volčji bob in proizvodi iz njega; 14. mehkužci in proizvodi iz njih.

Sled. – alergeni v sledovih

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)