DAN  MALICA  KOSILO
Ponedeljek  
6. 2.
Štručka s sirom in šunko1(pšenica),7
Zeliščni čaj z medom
Mandarina
Piščančji paprikaš1(pšenica)
Polnozrnati njoki1,3,12,sled.11,6,7,8
Pisana solata s krompirjem12
Torek  
7. 2.
Graham kruh1
Nutella 6,7,8
Mleko7 IK
Jabolko
Mesna lazanja1,3,7
Kitajsko zelje s krompirjem 12
Sreda  
8. 2.  
Prešernov dan
Četrtek  
9. 2.
Polnozrnata bombetka1(pšenica)
Kuhan pršut
Zelena paprika ŠSZ  /hruška
Sadni čaj z limono
Korenčkova juha1,3                                           
Pečena postrv4                                          
Krompirjeva solata12
Petek  
10. 2.
Mlečni zdrob7,1
Kakavov posip
Banana
Prežganka1(pšenica),3
Jabolčni zavitek1,3,7
Mešani kompot (jabolka, jagode)

IK izbrana kakovost (pridelano in predelano v Slovenji)

EKO ekološka vzreja, ekološka pridelava                                                                                      

ŠSZ sadje ali zelenjava iz EU šolske sheme

Učencem je ves čas na razpolago pitna voda.

Legenda alergenov k jedilniku

1. Žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste in proizvodi iz njih); 2. raki in proizvodi iz njih; 3. jajca in proizvodi iz njih; 4. ribe in proizvodi iz njih;  5. arašidi in proizvodi iz njih; 6. zrnje soje in proizvodi iz njega; 7. mleko in mlečni proizvodi z vsebnostjo laktoze; 8. oreški (mandlji, lešniki , orehi , indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija ali orehi Queensland ter proizvodi iz njih); 9. listna zelena in proizvodi iz nje; 10. gorčično seme in proizvodi iz njega; 11. sezamovo seme in proizvodi iz njega; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/I glede na skupni SO₂ ;13. volčji bob in proizvodi iz njega; 14. mehkužci in proizvodi iz njih.

Sled. – alergeni v sledovih

(Skupno 70 obiskov, današnjih obiskov 1)