DAN  MALICA    KOSILO
Ponedeljek      /  /
Torek    /  /
Sreda   1.9.    Bio šolska pica (šunka, sir) 1(pšenica),7
Pingo sok
Nektarina  
Makaronovo meso1(pšenica),3
Riban sir7
Rdeča pesa12
Lubenica
Četrtek   2. 9.  Koruzna žemlja1(pšenica)  
Bio jogurt iz kmetije7
Grozdje
Puranji zrezki v smetanovi omaki1(pšenica),7
Kuskus z  zelenjavo1
Zeljna solata s fižolom12
Naravna limonada
Petek   3. 9.  Rogljiček z marmelado1(pšenica),7,3
Čokoladno mleko7
Jabolko
Popečen file lososa po tržaško
Rizi-bizi
Stročji fižol s paradižnikom12
Sladoled v lončku7    

Legenda alergenov k jedilniku

1. Žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste in proizvodi iz njih); 2. raki in proizvodi iz njih; 3. jajca in proizvodi iz njih; 4. ribe in proizvodi iz njih;  5. arašidi in proizvodi iz njih; 6. zrnje soje in proizvodi iz njega; 7. mleko in mlečni proizvodi z vsebnostjo laktoze; 8. oreški (mandlji, lešniki , orehi , indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija ali orehi Queensland ter proizvodi iz njih); 9. listna zelena in proizvodi iz nje; 10. gorčično seme in proizvodi iz njega; 11. sezamovo seme in proizvodi iz njega; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/I glede na skupni SO₂ ;13. volčji bob in proizvodi iz njega; 14. mehkužci in proizvodi iz njih.

Sled. – alergeni v sledovih

(Skupno 241 obiskov, današnjih obiskov 1)