DAN  MALICA    KOSILO
Ponedeljek  
4.10.  
Polbeli kruh1(pšenica)
Kisla smetana7
Pariška salama
Zelena paprika
Jabolčni sok
Piščančji paprikaš1(pšenica)
Kuskus z zelenjavo 1(pšenica)
Zelena solata z čičerko12
Torek  
5.10.  
Sadna skuta7
Polnozrnata bombetka1(pšenica)
Sliva
Goveja juha z zakuho1(pšenica)
Kuhana junetina BIO
Pire krompir7
Kremna špinača1(pšenica),7
Sreda  
6.10.    
Mešani rženi kruh1(pšenica, rž)
Turistična pašteta4
Češnjev paradižnik
Sadni čaj z medom
Korenčkova juha3
Lazanja  z govejim mesom1(pšenica), 7, 3
Sezonska solata12
Četrtek  
7.10.  
Makovka1(pšenica)
Kakav7
Kaki vanilja ŠSZ
Naravni puranji zrezek v omaki1(pšenica)
Rjavi riž z grahom
Rdeča pesa12
Petek  
8.10.  
2x biga1(pšenica),7
Jagodni bananin smuti
Oreščki8
Fižolova kremna juha1(pšenica),7
Skutine palačinke1(pšenica),7,3
Jabolčni kompot

Legenda alergenov k jedilniku

1. Žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste in proizvodi iz njih); 2. raki in proizvodi iz njih; 3. jajca in proizvodi iz njih; 4. ribe in proizvodi iz njih;  5. arašidi in proizvodi iz njih; 6. zrnje soje in proizvodi iz njega; 7. mleko in mlečni proizvodi z vsebnostjo laktoze; 8. oreški (mandlji, lešniki , orehi , indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija ali orehi Queensland ter proizvodi iz njih); 9. listna zelena in proizvodi iz nje; 10. gorčično seme in proizvodi iz njega; 11. sezamovo seme in proizvodi iz njega; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/I glede na skupni SO₂ ;13. volčji bob in proizvodi iz njega; 14. mehkužci in proizvodi iz njih.

Sled. – alergeni v sledovih

(Skupno 347 obiskov, današnjih obiskov 1)