DAN  MALICA    KOSILO
Ponedeljek 
20.12.
Ajdov kruh z orehi1(pšenica),8
Rezina sira7
Suho sadje12
Sadni čaj z medom
Česnova juha1(pšenica),7
Mesna lazanja1(pšenica),3,7
Kitajsko zelje s fižolom12  
Torek  
21.12.  
Sezamova štručka1(pšenica),7
Lca napitek7
Mandarina
Puranji zrezki v smetanovi omaki1(pšenica),7
Pečen krompir
Sezonska solata12
Sreda   22.12.  Koruzni kruh1(pšenica)
Tunina pašteta4
Zelena paprika
Zeliščni čaj z medom
Zelenjavna enolončnica1(pšenica),3
Gratinirane palačinke1(pšenica),3,7
Kompot  
Četrtek   23.12.  Pirina žemljica1(pira)                       
Rezina šunke
Sir7
Kisle kumarice12
100% naravni sok  
Rižota s tremi žiti1(ječmen)
Sezonska solata12
Mlečna rezina1(pšenica),7,sled.6,8
Petek   24.12.HURA POČITNICE

* lokalna proizvodnja

EKO ekološka vzreja

ŠSZ sadje ali zelenjava iz EU šolske sheme

Učencem je ves čas na razpolago pitna voda.

Legenda alergenov k jedilniku

1. Žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste in proizvodi iz njih); 2. raki in proizvodi iz njih; 3. jajca in proizvodi iz njih; 4. ribe in proizvodi iz njih;  5. arašidi in proizvodi iz njih; 6. zrnje soje in proizvodi iz njega; 7. mleko in mlečni proizvodi z vsebnostjo laktoze; 8. oreški (mandlji, lešniki , orehi , indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija ali orehi Queensland ter proizvodi iz njih); 9. listna zelena in proizvodi iz nje; 10. gorčično seme in proizvodi iz njega; 11. sezamovo seme in proizvodi iz njega; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/I glede na skupni SO₂ ;13. volčji bob in proizvodi iz njega; 14. mehkužci in proizvodi iz njih.

Sled. – alergeni v sledovih

(Skupno 250 obiskov, današnjih obiskov 1)