DAN  MALICA    KOSILO
Ponedeljek  
7.2
//
Torek  
8.2.  
//  
Sreda  
9.2.  
Rožičeva potička 1,3,7
Bio kefir7
Jabolčni krhlji
Zdrobova juha1
Pečen piščanec
Mlinci1,3
Sladko zelje1
Četrtek  
10.2.  
Mešani kruh1
Tunin namaz4,7
Kisle kumare 12
Zeliščni čaj
Fižolova pašta1
Domači kruh1
Marmorni kolač1,7,3
100% sadni sok  
Petek  
11.2.
Orehov rogljiček1,8,7,3
Kakav7
Sadje
Cvetačna juha1,7
Pire krompir7
Špinačna omaka1
Pečena jajčka3

* lokalna proizvodnja

EKO ekološka vzreja

ŠSZ sadje ali zelenjava iz EU šolske sheme

Učencem je ves čas na razpolago pitna voda.

Legenda alergenov k jedilniku

1. Žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste in proizvodi iz njih); 2. raki in proizvodi iz njih; 3. jajca in proizvodi iz njih; 4. ribe in proizvodi iz njih;  5. arašidi in proizvodi iz njih; 6. zrnje soje in proizvodi iz njega; 7. mleko in mlečni proizvodi z vsebnostjo laktoze; 8. oreški (mandlji, lešniki , orehi , indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija ali orehi Queensland ter proizvodi iz njih); 9. listna zelena in proizvodi iz nje; 10. gorčično seme in proizvodi iz njega; 11. sezamovo seme in proizvodi iz njega; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/I glede na skupni SO₂ ;13. volčji bob in proizvodi iz njega; 14. mehkužci in proizvodi iz njih.

Sled. – alergeni v sledovih

(Skupno 235 obiskov, današnjih obiskov 1)