DAN  MALICA  KOSILO
Ponedeljek  
20. 2.
Kokošja pašteta7,sled.3,6
Polbeli kruh1(pšenica)
Paprika / hruška
Sadni sok razredčen z vodo
Korenčkova juha3,9
Tortelini s sirovo omako1,3,7
Mešana  solata12
Sadni sok razredčen z vodo /sadje
Torek  
21. 2.
Krof z marmelado1(pšenica), 3,7
Mleko7IK
Jabolko
Ričet z zelenjavo in prekajenim mesom1(ječmen)
Žemljica1(pšenica)
Zdrobovo pecivo1,7,3
Sadni sok razredčen z vodo
Sreda  
22. 2.  
Mlečni riž
Čok. posip
Banana
Zelen. juha1
Paniran sir1,7,3
Testen. Solata1,3,7
Četrtek  
23. 2.
Polnozrnata žemlja1(pšenica)
Salama piščančja prsa in sir7
List zelene solate  ŠSZ /Klementina
Sadni sok razredčen z vodo
Svinjski zrezki v naravni omaki1(pšenica)
Kuskus z zelenjavo1
Zeljna solata s fižolom12 EKO
Limonada
Petek  
24. 2.
Ovseni kruh1(pšenica, oves)
Maslo7  in  med
Mleko7 IK
Jabolko
Goveji golaž1(pšenica) EKO
Polenta
Kivi
Naravni sok razredčen z vodo  

IK izbrana kakovost (pridelano in predelano v Slovenji)

EKO ekološka vzreja, ekološka pridelava                                                                                 

ŠSZ sadje ali zelenjava iz EU šolske sheme

Učencem je ves čas na razpolago pitna voda.

Legenda alergenov k jedilniku

1. Žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste in proizvodi iz njih); 2. raki in proizvodi iz njih; 3. jajca in proizvodi iz njih; 4. ribe in proizvodi iz njih;  5. arašidi in proizvodi iz njih; 6. zrnje soje in proizvodi iz njega; 7. mleko in mlečni proizvodi z vsebnostjo laktoze; 8. oreški (mandlji, lešniki , orehi , indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija ali orehi Queensland ter proizvodi iz njih); 9. listna zelena in proizvodi iz nje; 10. gorčično seme in proizvodi iz njega; 11. sezamovo seme in proizvodi iz njega; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/I glede na skupni SO₂ ;13. volčji bob in proizvodi iz njega; 14. mehkužci in proizvodi iz njih.

Sled. – alergeni v sledovih

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov 1)